• 欢迎访问云南专升本网!本站为【传爱专升本】旗下门户网站,为广大考生提供免费专升本政策与资讯,具体专升本考试信息以云南省教育考试院https://www.ynzs.cn/ 为准。
  • 登录 | 注册
    关注公众号

    服务时间08:00-24:00

    微信公众号

    微信公众号

    招聘交流群

    考生交流群

    微信小程序

    免费领课/找工作

    微信扫一扫
    云南专升本 >专升本试题题库 > 模拟试题 > 云南省专升本英语单选练习题

    云南省专升本英语单选练习题

    2022-10-10 10:25:30    来源:云南专升本    点击: 考生交流群+加入

    【导读】有同学在找云南省专升本英语单选练习题,为了方便同学们查询,云南省专升本已经为大家准备出来了相关内容,一起看看吧!

    云南省专升本英语单选练习题.png

    1.There is_____“n”in the word friend

    A.an

    B.a

    C.the

    D./

    答案:A

    2.Here is_____for you.

    A.a piece of news

    B.a good news

    C.a pair of news

    D.some newses

    答案:A

    3.Now the students are very young ang they will change a lot_____time

    A.5 year

    B.5 year's

    C.5 years’

    D.5 years

    答案:C

    4.My mother went to the supermarket to buy some_

    A.apple

    B.egg

    C.potato

    D.pears

    答案:D

    5.The clime in Guiyang is much better than_____any other city in China.

    A.this

    B.that

    C.those

    D.these

    答案:B

    6.There is_______water in the bottle.Can you go out to buy some one for me?I'm thirsty.

    A.few

    B.a few

    C.little

    D.a little

    答案:C

    7.Mr.Smith is verv kind.we all like_____.

    A.him

    B.hc

    C.her

    D.she

    答案:A

    8.---Which subjcct do you like______,Chinses or English?

    ---Chinese,of course.it's my mother tongue

    A.good

    B.better

    C.best

    D.well

    答案:B

    9.The story of their sufferins moved us________.

    A.deep

    B.deeps

    C.deepecr

    D.deeply

    答案:D

    10.Please drive carefully,the road is only two meters

    A.long

    B.high

    C.thick

    D.wide

    答案:D

    11.---Is that girl under the tree Mary?

    ---No,it______be Mary.She is in Beijing now.

    A.wouldn't

    B.can't

    C.shouldn't

    D.needn't

    答案:B

    12.---Your coat fits you.

    ---Thank you,I________it when I was on vacation

    A.bought

    B.buys

    C.have bought

    D.has bought

    答案:A

    13.When I went to see david yesterday,he ______ soccer with his classmates in the field.

    A.played

    B.was playing

    C.has played

    D.plays

    答案:B

    15.Confucious ______ for more than 2000 years,but his thought still has great influence in the world.

    A.died

    B.was dying

    C.has died

    D.has been dead

    答案:D

    16.If a driver______to park in the wrong place,he'll get a fine.

    A.finds

    B.is found

    C.has found

    D.was found

    答案:B

    17.The cellphone______online last week made in China and it works very well.

    A.buying

    B.bought

    C.buys

    D.to buy

    答案:B

    18.The speech given by professer Laojin from China_____and all students were_____.

    A.moving,moved

    B.moved,moving

    C.moves,moving

    D.moved,moves

    答案:A

    19.How I wish l_______a bird and could fly freely.

    A.am

    B.was

    C.were

    D.will be

    答案:C

    20.This is the school______l studicd three years ago.

    A.which

    B.when

    C.where

    D.who

    答案:C

    21.He failed in the exam,_____made his parents angry.

    A.which

    B.That

    C.as

    D.what

    答案:A

    22.Get up carly,__you will miss the flight.

    A.and

    B.or

    C.but

    D.so

    答案:B

    23.---Could you plcase tell_____?

    ---About thirty minutes ago.

    A.when did you see the girl

    B.when you saw the girl

    C where did you see the girl

    D.where you saw the girl

    答案:B

    24.She is _______ that very one like her.

    A.such good student

    B.such a good student

    C.so good student

    D.so a good student

    答案:B

    25.This is my___birthday party

    A.twenty

    B.twentieth

    C.a twenty

    D.a twentieth

    答案:B

    26.The 2022 Winter Olympic Games will begin_____Feb.4th,2022.

    A.at

    B.in

    C.on

    D.of

    答案:C

    27.______ day it had yeasterday!

    A.what good

    B.How good

    C.what a good

    D.how a good

    答案:C

    28.It is green development________we chinese are valuing this years.

    A.when

    B.that

    C.which

    D.where

    答案:B

    29.There________a teacher and many students in the elassroom

    A.are

    B.is

    C.be

    D.am

    答案:B

    30.---I have never traveled to the Great Wall.

    A.So my parents haven't

    B.Neither/Nor have my parents

    C.My parents haven't

    D.Neither my parents have

    答案:B

    云南省专升本英语单选练习题的相关内容到这里就结束了,各位考生可加入【云南专升本考生交流群】与同学们一起交流,或【在线咨询老师】与专业的报名指导老师开展一对一交流,帮助考生攻克基础知识薄弱、攻坚考试重点难点等困难,得到专属于自己的解答。敬请关注我们吧!

    云南专升本尾部图片
    云南专升本声明

    (一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。

    (二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请于我们联系,我们会及时处理。


    转载请注明:文章转载自http://www.ynwls.com/

    本文地址:http://www.ynwls.com/show-822-47953-1.html

    点击继续阅读>>

    扫码登录

    扫码关注“云南专升本”微信公众号

    即可查看余下内容

    二维码已过期
    点击刷新

    2023年云南专升本便捷服务

    · 温馨提示:由于专升本考试机会一年
    仅此一次,建议广大在校生提前备考。

    考生交流群

    微信公众号

    云南专升本微信交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。
    云南专升本微信公众号

    扫一扫关注微信公众号

    随时获取专升本政策、资讯、以及各类学习资料、试题题库、咨询解答。